Rytteren hadde bare en dårlig dag...

Jul 25, 2024

Hvor dårlig dag må DU ha for å slå en hest med noe som likner en longepisk 24 ganger på ett minutt? Nå må vi ærlig talt begynne snakke sant om det som foregår. Det er som kjent vondere å bli slått enn å slå, så det var vel først og fremst HESTEN som fikk bank som hadde en dårlig dag, eller? Ærlig talt.

For meg var klippet med den tidligere olympiske mesteren som ble sluppet denne uken et skolebok-eksempel på hvordan man IKKE gjør det. Og det vi fikk se har gir like mye mening som å banke opp ungene sine fordi de ikke forstår matteleksen sin. MAN GJØR DET BARE IKKE... 

Jeg vet ikke hva som kreves for å få en dressurhest til å prestere på grand prix-nivå, men hvis det er dette som skal til, kan vi legge ned hestesporten her og nå. Ingen grunn til å hale det ut. Hvor mange olympiske mestre skal vi være vitne til at utsetter hester for vold som dette før vi sier at det holder? 

Jeg laget for en tid tilbake en trener-bingo, basert på den ikoniske drittpreik-bingoen fra 90-tallet. Som en veileder og et hjelpemiddel for folk som er usikre på når de skal heve røsten for å snakke hestenes sak. Og utløst av de siste dages avsløringer, har jeg oversatt trener-bingoen til engelsk og lagt ved en topprytter-bingo som en bonus. DEL GJERNE! 

 

 

Ønsker du å lese eldre bloggposter? Du finner dem inntil videre på min gamle hjemmeside:

LES MER

Ønsker du å være oppdatert

om ting som rører seg, fremtidige aktiviteter eller inspirasjon knyttet til podkasten og romanen Hestenes klan? Da kan du melde deg på her!

Erklæring om personvern.

Jeg hater spam og reklame, så ingen grunn til panikk! Innboksen din kommer pent fra det...