Notater fra felten#3

trening verdifulle erfaringer Dec 14, 2020

I denne episoden har jeg funnet frem en særlig viktig erfaring fra mine møtepunkter med Klaus Ferdinand Hempfling i håp om at de kan utvide din horisont, slik de utvidet min. 

Jeg har vært på flere clinicer med Klaus Ferdinand Hempfling, og det er særlig én ting jeg har tatt med meg derfra; viktigheten av å være autentisk og stå for det. Både i livet og i møtet med hesten.

Klaus pleide å si at dersom du ikke er deg selv fullt ut, vil hesten se mer enn én versjon av deg. Og disse ulike versjonen av deg selv, og han brukte et interessant bilde på det: At hvis vi ikke er oss selv er det som flere gjennomsiktige bilder av deg blir liggende oppå hverandre, så det blir uklart hvor vi begynner og hvor vi slutter - og hvem vi er forblir uklart for hesten. Spørsmålet er om du vil kunne få en solid relasjon med hesten da?

Jeg har vært på flere clinicer med Hempfling, både i Norge og på Lyø i Danmark. Blant annet Borderline demonstration, Art of lounging og Basic Workshop I og II. Jeg synes han har en interessant palett, og han har en betydelig spirituell kapasitet, Samtidig er han ujevn på en måte som folk ofte blir hvis de startet med hest sent i livet. De har ikke hest i blodet, og det merkes veldig godt noen ganger. 

Ønsker du å lese eldre bloggposter? Du finner dem inntil videre på min gamle hjemmeside:

LES MER

Ønsker du å være oppdatert

om ting som rører seg, fremtidige aktiviteter eller inspirasjon knyttet til podkasten og romanen Hestenes klan? Da kan du melde deg på her!

Erklæring om personvern.

Jeg hater spam og reklame, så ingen grunn til panikk! Innboksen din kommer pent fra det...