Hestenes klan - Norge rundt!

engasjement etikk feminin energi Jun 10, 2024

Jeg har bestemt meg for å markere episode 200 med å lage en slags «Norge rundt» for hestefolk og intervjue en hestekvinne i hvert fylke i hele Norge. Jeg søker gjester som tør å tenke annerledes, som utgjør en forskjell, som er lokale ildsjeler eller gjester som har unike og inspirerende historier og fortelle. Historier egnet til å få verden fremover! Og denne uken kan du være med på å foreslå hvem som best representerer ditt fylke. Du kan både nominere andre og deg selv. Ingen grunn til å sitte på bakerste benk selv om man har litt østrogen i blodet... You can do it.

Fristen går ut midnatt fredag 14. juni og episodene vil spilles inn i sommer, så tenk fort og argumenter godt for din kandidat. Kongstanken er at hvis du vet om minst et annet oppegående hode i ditt fylke, så vil du ikke bare få en påminnelse om at du ikke er alene, men også en motivasjon for å lete etter noen som snakker samme, stillfarne språk som deg. For hestens språk snakkes som kjent med små bokstaver og trenere som insiterer på å stadig bruke store har gått glipp av det viktigste. Trust me...

Forslag med begrunnelse kan sendes til [email protected]. Fristen går ut midnatt fredag 14. juni! Takk for følget så langt. Og en særlig takk til deg som på ulike måter har bidratt til å øke bevisstheten rundt hestenes velferd lokalt, regionalt eller nasjonalt. Dere vet selv hvem dere er og sammen er vi dynamitt!

Ønsker du å lese eldre bloggposter? Du finner dem inntil videre på min gamle hjemmeside:

LES MER

Ønsker du å være oppdatert

om ting som rører seg, fremtidige aktiviteter eller inspirasjon knyttet til podkasten og romanen Hestenes klan? Da kan du melde deg på her!

Erklæring om personvern.

Jeg hater spam og reklame, så ingen grunn til panikk! Innboksen din kommer pent fra det...