Hestekvinner snakker om hest - del 7

etikk feminin energi velferd verdifulle erfaringer May 13, 2024

Da Tussvik og Tønne startet sin svært populære podkast i sin tid, møtte de en del motstand fordi episodene de spilte inn manglet struktur, eller en rød tråd om du vil. Og den stilen der, som var noe av det de ble kjent for, er et av flere kjennetegn på serien som heter «Hestekvinner snakker om hest». Det er en springende samtale på mange måter. Den krever en type fleksibilitet fra de som lytter, men min erfaring det er at det nettopp er dette som er hestekvinnenes språk. Et språk som lever, puster og flyter i noe som kan fortone seg som en ujevn strøm, men hvis du virkelig hører etter, vil du oppleve noe annet. For ordene har en retning. De vil et sted. Et sted der det er interessant å være. I dag har jeg nettopp en slik prat med Marte Sørensen.

Og du, hvis du er en av dem som oppfattes som raringen i stallen, eller tenker at du er i ferd med å bli det, frykt ikke. Du er ikke alene! Du vil ikke tro hvor mange der ute som våger å velge en annen vei, og jeg håper du lar deg inspirere til å lete etter dem! Jeg håper også at du bidrar til å minne dem om at ensomhet ikke trenger å vare evig. Man er bare ett menneske fra å føle tilhørighet, og det mennesket finnes garantert der ute! Og finner du dem, venter det andre samtaler enn travle, resultatorienterte og noen ganger litt for distanserte samtaler om noe av det viktigste i livet ditt: Hestene.

Ønsker du å lese eldre bloggposter? Du finner dem inntil videre på min gamle hjemmeside:

LES MER

Ønsker du å være oppdatert

om ting som rører seg, fremtidige aktiviteter eller inspirasjon knyttet til podkasten og romanen Hestenes klan? Da kan du melde deg på her!

Erklæring om personvern.

Jeg hater spam og reklame, så ingen grunn til panikk! Innboksen din kommer pent fra det...