Hengerlast uten hast

atferd inspirasjon velferd verdifulle erfaringer Sep 02, 2024

Jeg har fått litt tid til å tenke på hengerlasting i det siste. Ble egentlig litt utløst av episoden i Drammen, der to menn fikk 20.000 kroner hver i bot etter å ha forsøkt å laste en hest ved bruk av snøskuffe og rake – som ikke akkurat er etter boka, for å si det pent.

Nå vet ikke jeg hva som skjedde i forkant av den lastingen, og jeg har ikke tenkt til å spekulere i det heller. Men jeg har lyst til å si litt om hva jeg tenker rundt lasting av hest. Og det jeg tenker er at det jeg er mest opptatt av, er å gi hesten min gode erfaringer, både med å bli lastet og med å bli transportert.

Når denne episoden spilles inn, er jeg på fjellet for å hente ned hesten min ned etter to måneder på sommerbeite. Og foran oss ligger en transport som vil ta mellom fire og seks timer. Og da må hesten være godt forberedt. Og det er denne forberedelsen jeg har lyst til å si litt om i dagens episode.

Ønsker du å lese eldre bloggposter? Du finner dem inntil videre på min gamle hjemmeside:

LES MER

Ønsker du å være oppdatert

om ting som rører seg, fremtidige aktiviteter eller inspirasjon knyttet til podkasten og romanen Hestenes klan? Da kan du melde deg på her!

Erklæring om personvern.

Jeg hater spam og reklame, så ingen grunn til panikk! Innboksen din kommer pent fra det...