Den røde stallkista...

inspirasjon Aug 19, 2024

Da jeg kjøpte min første hest for ca. 35 år siden, fikk jeg en lokal snekker til å lage en stall-kiste til meg etter mål. Jeg hadde hatt hest på fôr i omtrent fire år og visste akkurat hva jeg ville ha. Og hvordan den skule utformes for å romme alt jeg hadde av utstyr + kratftôr. Jeg malte den karmosin-rød og den har tjent med trofast siden. Godt håndverk, gode mål. Og i går tømte jeg alt innholdet utover og begynte å gå over alt jeg har, med tanke på å kvitte meg med alt jeg ikke trenger. For å sitere Amanda Fivel i romanen Hestenes klan fritt etter hukommelsen, jeg beholder bare det jeg rir for dårlig til å klare meg uten. 

Å rydde gjennom kassa eller skapet sitt, og å bla gjennom gamle bilder er en fin øvelse å gjøre innimellom. Både for å gjøre opp status på sitt eget hestehold og for å ta stilling til om man er der man ønsker å være i forhold til hesten sin. Ikke målt i resultater på konkurransebanen, men målet i relasjon, samspill og harmoni. Når gjorde du det sist?

Ønsker du å lese eldre bloggposter? Du finner dem inntil videre på min gamle hjemmeside:

LES MER

Ønsker du å være oppdatert

om ting som rører seg, fremtidige aktiviteter eller inspirasjon knyttet til podkasten og romanen Hestenes klan? Da kan du melde deg på her!

Erklæring om personvern.

Jeg hater spam og reklame, så ingen grunn til panikk! Innboksen din kommer pent fra det...