Hestenes klan - Norge Rundt - Telemark

feminin energi inspirasjon norge rundt verdifulle erfaringer Sep 09, 2024

Jeg vil rette en stor takk for alle nominasjoner jeg har fått til serien «Hestenes klan - Norge Rundt», der ambisjonen er å knytte vårt langstrakte land litt tettere sammen ved å invitere minst én hestekvinne fra hvert fylke for inspirasjon og nye perspektiver.

Norge Rundt episodene blir litt annerledes enn de vanlige episodene fordi gjestene er valgt av dere som lytter til podkasten, og flere av dem er ukjente for meg, så veien blir litt til mens vi går. Det er ikke et mål å være flinke piker her, men å møtes for en god gammeldags, uredigert hesteprat, hvilken retning den nå tar.

Fylkene i Norge er ikke like hugget i stein som da jeg vokste opp, men jeg navigerer utfra 2024-versjonen med 15 fylker, og i dag går turen til Telemark, der du får møte Elisabeth Eika. Foto: Anette Augestad

Og dersom du er en av de mange som føler at det er noe som ikke helt stemmer i relasjonen med hesten din, eller det du har lært om hvordan hester skal behandles, så kommer Elisabeth til å legge noen brikker på bordet, som vil være veldig nyttige å ta med seg på veien videre. Enjoy!  

Ønsker du å lese eldre bloggposter? Du finner dem inntil videre på min gamle hjemmeside:

LES MER

Ønsker du å være oppdatert

om ting som rører seg, fremtidige aktiviteter eller inspirasjon knyttet til podkasten og romanen Hestenes klan? Da kan du melde deg på her!

Erklæring om personvern.

Jeg hater spam og reklame, så ingen grunn til panikk! Innboksen din kommer pent fra det...